Keskustelu

vanha-akkaIhmisten oikeudet 14.4.2015 14.40
Kunta kangasalan tuppukylä. Voisiko tämän kunnan sairaat ja vanhukset ym. päähänpotkitut vaatia terveyskeskuksen henkilöstön lomauttamista 1 kk per nenä palkatta.
Siellä tarjotaan EI. Ei ensihoitoon ,ei pääse peruutusajoille, ei kiinosta tai välitetä ja tyhjä odotusali ensihoidossa tyhjä ja 3 lihavaa akkaa istuu kahvilla , eikä voisi vähempää kiinnostaa.
Jos heitä ei kiinnosta työ, niin säästösyistä koko revohka 1 kuukauden palkattomalle lomalle ja välittömästi.
Onko yhtään ehdokasta sinun tiedossa joka tätä voisi kunnassa kannattaa.
Kunnanvaatutetut kän kohta läpi ja heitän massapostia. Mitä mieltä ?

tkRe: Ihmisten oikeudet 14.4.2015 22.07
Kurjaa kun noin on. Mutta tänään kuulin samanlaisia viestejä parista muustakin kunnasta. Tässä on tietysti kyse yksittäisten hoitajien työmoraalista. Sen puute voi myös levitä toisiin. Joillakin sitä ei ole, joillakin on. Kannattaa lähettää viestiä asianomaiselle taholle. Kangasalan kuntapäättäjistä en tässä nyt tohdi sanoa mitään...mutta sinnekin voi postia lähettää.

eioota tarjotaanRe: Ihmisten oikeudet 15.4.2015 11.45
Kokemusta täälläkin ja paljon. Jonkinlainen johdon toimimattomuus ja asioiden hoidon täysi sekavuus ja väsymys johtaa tuohon. Kun samat ihmiset on jossain liian kauan ja hoitaa samaa päivästä päivään, niin tulee kyyniseksi ja se näkyy kyllä heidän kasvoista jo. Säästöt pahentaa tilannetta ja silloin työntekijät välttää hoidettavia kun vesikauhuista rakkia. Moni on ruvennut pienillä tuloillakin käymään suoraman lääkärikeskuksessa kun terv.keskus ei ota vastaan.Siellä ei toiminut mikään kun viimeksi menin ja röngtenissä koneetkin sekoili ja lähetettäkään sinne ei lääkäri saanut eikä varattua aikaakaan ollut olemassakaan. Tuttu sai aivoverenvuodon kahdesti ja ei mennyt sinne kun oli tarjota eiooota. Suoraan ambu ja tayssiin. Todella paha tilanne ja pahenee kun lama jatkuu ja rahat on minimissä. Onneksi tuo romu ja rauta hökötys tuo ihmisille " iloa " .

tkRe: Ihmisten oikeudet 18.4.2015 13.19
Kun olin Kulttuuritalon sisältötyöryhmässä, meitä ihan oikeasti pehmitettiin siellä "tutkimustuloksilla" joiden mukaan kulttuuri kohentaa terveyttä. Minullakin olo niin kohenee joka päivä kun näen tuon ruosteisen pytingin...sairaudet unohtuu... :/Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: