Keskustelu

k-ala Väärä vaalipiiri29.3.2015 18.53
Olet fiksumpi kuin luulinkaan. Miten kuviot hoitui kun olet hesan listoilla ? En löydä M11 puolueesta Pirkanmaalta sopivaa. Toivotan kuitenkin paljon onnea. YLE.n vaalitenttaus oli hyvä.

tkRe: Väärä vaalipiiri30.3.2015 0.23
Kiitos! Sain itse valita, minkä vaalipiirin Muutoksessa valitsen. Päätin valita Helsingin, koska loppujen lopuksi tunnen pääkaupunkiseudun sittenkin paremmin kuin Pirkanmaan. Toinen syy on se, että en halunnut ryhtyä kampanjoimaan asuinpaikallani täkäläisiä Perussuomalaisia vastaan, sen jälkeen kun minut savustettiin persuista ulos :) Hesassa luulen, että Muutoksen äänestäjät ovat melko lailla eri porukkaa kuin PS:n kannattajat.

k-alaRe: Väärä vaalipiiri30.3.2015 9.21
Harmi. Olisit sopinut lappuuni kun nenä päähän. Persuja en äänestä , joten kaivelen muita pienpuolueita. Huomasitko muuten miten yle kommentoi M11 puoluetta klo. 18.00 uutisissa tässä muutama päivä sitten. M11 on persuista eronneiden tai potkittujen keräyspuolue ? Aika näppärää tuolta koko kansan maksamalta puljulta. Todella törkeää.

tkRe: Väärä vaalipiiri30.3.2015 12.08
Yle nyt tiedetään. Minä luulen että kansalaisetkin alkavat pikku hiljaa kypsyä Ylen meininkiin. En muuten itsekään tiedä vielä ketä äänestän... en voi täällä äänestää itseäni.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: